Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Stomici v Havlíčkově Brodě měli vánoční setkání

/
/
/
1031 Zobrazení



Klub Stomiků H.B. ILCO uspořádal v pondělí 16. prosince v hotelu Slunce v Havlíčkově Brodě vánoční setkání pro své členy a příznivce.

Předsedkyně brodského klubu Stomiků Hana Brabcová přivítala všechny přítomné a představila hosty: Ladu Cetlovou, manažerku pro kvalitu péče z havlíčkobrodské nemocnice a Marii Bohuslavovou, předsedkyni Okresní rady žen Havlíčkův Brod. Pozvání přijaly také zástupkyně firem Coloplast a DANSAC, které seznámily přítomné s výrobky, které pomáhají stomikům.

Na setkání zhodnotila práci a akce Klubu Stomiků H.B.ILCO v roce 2019 Hana Brabcová. Pro přítomné byla připravena bohatá tombola a každý los byl vyhrávající. Vánoční setkání mělo i své překvapení v podobě návštěvy herečky Vandy Hybnerové. Asi každý neví, že Boris Hybner otec Vandy byl stomikem. „Chodím na setkání stomiků, kde hovořím o svém otci. Napsal knihu WC Pocket Revue, ve které vypráví humorně o svém životě se stomií. Bohužel vydání knihy se nedožil,“ uvedla Vanda Hybnerová. Knihu pochválil jeden z přítomných stomiků. „Mám stomii přes dvacet let a nemohu se s tím smířit. Obdivuji Borise Hybnera, který přesvědčil sám sebe, že i život se stomii lze brát s humorem.“ Vandu Hybnerovou čekalo ještě večer v Havlíčkově Brodě divadelní představení ve hře Můžem i s mužem. Na vánočním setkání stomiků se představily i ostatní herečky z této hry: Kateřina Kaira Hrachovcová, Jitka Sedláčková a Dáša Zázvůrková. Setkání zpestřil svoji hudbou a zpěvem Ondra Beran.

„Chci poděkovat všem, kteří nám pomohli s přípravou dnešního setkání. Poděkování si zaslouží také vedení hotelu Slunce za poskytnutí salonku. Na dnešní akci bylo přítomno celkem 49 účastníků. V roce 2020 se sejdeme zase v hotelu Slunce 23. března, “ řekla Hana Brabcová.

  • Facebook
  • Twitter