Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Startuje hlasování o jedenáctou Alej roku

/
/
/
509 Zobrazení



O titul Alej roku soutěžní ankety spolku Arnika bojuje 93 stromořadí ze všech krajů republiky, z nichž deset roste na Vysočině. Hlasování začíná v úterý 2. listopadu ve 12.00 na www.alejroku.cz a končí 11. ledna příštího roku. Koncem ledna pak Arnika vyhlásí jedenáctou Alej roku i nejoblíbenější krajská stromořadí. Patroni ankety u letošního ročníku navíc zvolí nejkrásnější fotografii, jejíž autor získá digitální zrcadlovku značky Canon.


„Mám radost, že se naše anketa i samotné aleje těší tak velkému zájmu a oblibě. Nominovaná stromořadí nám ukazují, že lidé oceňují aleje nejen pro jejich krásu či zajímavý příběh, ale také z toho důvodu, že k nim mají svůj osobní vztah, což mě velmi těší. Perličkou letošního ročníku je, že poslední nominace, Alej na Pohoří v Zašové, se objevila v našem systému pouhé 3 sekundy před ukončením nominační fáze. Anketa o nejkrásnější a nejoblíbenější aleje je prostě napínavá už od začátku,” říká koordinátorka ankety Klára Ondrigová.

Aleje nominované na Vysočině
Bolechovská alej
Alej mezi Pacovem a obcí Zhořec
Kališťská alej
Dědkovská alej
Alej mezi obcemi Číhošť a Zdeslavice
Alej na Fryšku
Dubová alej v Třešti
Lipová Alej mezi obcemi Horní Radslavice a Uhřínov
Březová alej u Radostína
Lipky v Horní Libochové
  • Facebook
  • Twitter