Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Spolubál – neziskovky z Novoměstska plesají opět po roce

/
/
/
405 Zobrazení



V pátek 2. prosince se v kulturním domě v Novém Městě na Moravě bude konat devátý Spolubál. Od 19.30 si pro návštěvníky připravily neziskové organizace z Novoměstska ples ve stylu Hippies.

Po deváté spojily neziskové organizace Atletika TJ Nové Město na Moravě, Domácí hospic Vysočina, o. p.s., Lesní klub Mraveniště, Maracaibo, z. s., Novoměstské sociální služby, Portimo, o. p. s., Základní škola Na Radosti, Základní škola Spolu a Sdružení Krajina své síly a uspořádaly Spolubál.
V letošním roce je hlavním tématem Hippies. Návštěvníci by si měli sehnat lennonky, paruky, květované šaty, těšit se mohou na míchané nápoje, Lennonovu zeď, kavárnu U Hipíků, skvělou hudbu ať už na hlavním sále (skupina Doort), nebo i v kavárně (Marek Peňáz and His boys).

Vstupenky pořídí zájemci buď přes smsticket, nebo v Informačním centru v Horáckém muzeu v Novém Městě na Moravě. Cena vstupenky je 250 Kč. Koupit si je budou moct i přímo na místě.

  • Facebook
  • Twitter