Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kniha, štrúdl, káva v Telči

/
/
/
758 Zobrazení



V úterý 29. listopadu se v prostorách Lannerova domu v Telči odehraje prezentace rodinného regionálního nakladatelství ze Starých Hor u Jihlavy nazvaná Kniha, štrúdl, káva.

Kromě nabídky nakladatelství Altenberg, od kuchařek či dětských knih až po romány a poezii balkánských autorů často inspirované bolestnými traumaty 20. století, si návštěvníci budou moci připomenout i knižní nabídku Národního památkového ústavu. Ta se zaměřuje především na dějiny Telče, regionální historii a témata z oboru památkové péče.

Otevřena bude rovněž ústavní knihovna s bohatým knižním fondem soustřeďujícím se na tituly z oborů dějin architektury a dějin umění. Díky knižním výměnám se ve fondu vyskytují i knihy v jiných běžných knihovnách jen stěží dostupné.

Tato neformálně laděná akce, kdy bude možné prohlédnout si zajímavé knihy, nechat se jimi inspirovat a v případě zájmu si je zakoupit jako hezký vánoční dárek, je hlavně příležitostí setkat se v příjemném adventním čase. A nebude třeba spěchat. S knihou se budou moci návštěvníci posadit a v klidu si jí prolistovat, například v koutku se starými tituly. Některé z nich budou též k rozebrání. K dispozici bude i káva pro ohřátí a něco drobného k zakousnutí, což jistě udělá radost těm nejmenším, pokud je zrovna nezaujmou bohatě ilustrované příběhy o Flandilovi.

Akce proběhne od 14.00 do 16.30.

  • Facebook
  • Twitter