Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Speed Marathon proběhl ve středu i na Vysočině

/
/
/
567 Zobrazení



Policisté na Vysočině se ve středu 3. dubna zapojili do dopravně bezpečnostní akce Speed Marathon a na vybraných místech, která určila motoristická veřejnost, kontrolovali dodržování nejvyšší povolené rychlosti.

„Do akce se zapojili dopravní policisté, kteří zkontrolovali 564 vozidel a zjistili 160 přestupků, kdy 156 jich vyřešili na místě uložením pokuty v příkazním řízení a čtyři zjištěné přestupky zadokumentovali a oznámili do správního řízení.

V 90 případech policisté zjistili u řidičů překročení nejvyšší povolené rychlosti. V jednom případě u řidiče zjistili, že je pod vlivem alkoholu, Ve 22 případech řidič nepoužili za jízdy bezpečnostní pásy a ve 14 případech vyjeli s vozidlem, které nemělo v pořádku technický stav. V jednom případě jel řidič po dálnici bez platné dálniční známky,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter