Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Soutěž Brody v Brodě zná vítěze

/
/
/
1256 Zobrazení



Fotostředisko Havlíčkův Brod, jeden z nejstarších fotoklubů v ČR uspořádal už šestý ročník fotografické soutěže pro širokou veřejnost z celé České republiky se zaměřením na města, která mají v názvu Brod.

Projekt Brody v Brodě navazuje na předchozí úspěšné ročníky a je realizován za aktivní pomoci a účasti měst Havlíčkův Brod, Český Brod, Uherský Brod, Vyšší Brod a Železný Brod a Kraje Vysočina. Do soutěže Brody v Brodě bylo možné posílat fotografie od 15. března do 30. září.

Jeden soutěžící mohl přihlásit nejvýše pět fotografií v každé kategorii. Do soutěže bylo přihlášeno 490 fotografií od 69 autorů. Loni bylo přihlášeno 404 fotografií od 62 autorů z České republiky. „Odborná soutěžní porota se sešla ve středu 24. října 2018 v Havlíčkově Brodě v čele s Lubomírem Maštěrou, fotografem a předsedou Horáckého fotoklubu Jihlava. V porotě dále zasedli zástupci jednotlivých měst – Brodů,“ uvedl Stanislav Novotný, vedoucí Fotostřediska Havlíčkův Brod. Slavnostní vyhlášení výsledků fotografické soutěže Brody v Brodě proběhlo ve čtvrtek 8. listopadu v obřadní síni Nové radnice v Havlíčkově Brodě. Pořadatelé soutěže pozvali na slavnostní vyhlášení všechny oceněné autory, kteří přišli téměř všichni. Ceny soutěžícím předávali starostové nebo místostarostové ze všech Brodů.

Vítězové jednotlivých kategorií pro rok 2018

Kategorie Krásy města: Petr Hála – Západ nad Městem
Kategorie Život ve městě: Lenka Rázlová -Taneček s Onderem
Kategorie Potoky a řeky: Stanislav Novotný – Na hraně
Kategorie Soutěžící do 20 let: Yang Cai – Model na zastávce.

Slavnostní vyhlášení výborně a vtipně moderovala Alena Doležalová a o hudební vložku se postaralo duo Vrabčí trh.

Veřejnost si může prohlédnout výstavu vítězných a vybraných fotografií soutěže Brody v Brodě 2018 v prostorách Nové radnice v Havlíčkově Brodě do konce letošního roku.

  • Facebook
  • Twitter