Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Softbaloví senioři Havlíčkova Brodu odstartovali sezonu třemi porážkami a jednou výhrou

/
/
/
527 Zobrazení



Havlíčkobrodští Hroši vstoupili o víkendu na hřišti pražského Spectra do nového ročníku softbalové extraligy mužů. V neděli 24. dubna v domácí Hippos aréně přivítali další pražský celek Joudrs. Ze čtyř zápasů vytěžili jedinou výhru v nedělním zápase v domácím prostředí.

Spectrum Praha – Hroši Havlíčkův Brod 9:4 a 14:5
V obou zápasech nedokázali mladí brodští nadhazovači čelit síle zkušených pálkařů Spectra a protože jim ani v nejmenším nepomohla často chybující obrana Hrochů, výsledkem byly dvě jasné výhry domácích.

Hroši Havlíčkův Brod – Joudrs Praha 5:4 a 1:11
V úvodním zápase se předvedli Hroši ve velmi dobrém světle. „Nadhazovač Matěj Macas pod vedením zkušeného catchera Bartoloměje Řízka dovedli tým k první výhře v sezoně. Hráči postupně budovali náskok a do předposlední směny šli za vedení 4:1. Joudrs ale dvěma homeruny srovnalo před dohrávkou šesté směny na 4:4. Naštěstí dohrávku této směny rozjel dlouhým odpalem kapitán týmu Petr Kruntorád, kterého vzápětí poslal pro vedoucí bod tvrdou ranou Bary Řízek. V dramatické koncovce s notnou dávkou štěstí už domácí vedení 6:5 udrželi. V odvetě se střídajícímu nadhazovači příliš nedařilo a Hroši vysoko prohráli,“ popsala Dušan Šnelly z brodského klubu.

V dalším pokračování nejvyšší soutěže přivítají na svém hřišti v sobotu 14. května od 14.30 Břeclav s Michalem Holobrádkem a v neděli mistrovské Ledenice od 11.00.

Kromě mužů zahájili nejvyšší soutěž i kadeti. V úvodním kole superligy na hřišti pražských Joudrs nenašli přemožitele a připsali si do tabulky důležité body potřebné pro postup na mistrovství ČR.

  • Facebook
  • Twitter