Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Slavnostní přivítání prvňáčků v Havlíčkově Brodě|

/
/
/
881 Zobrazení



Každá základní škola se snaží první den ve své škole pro děti zpříjemnit, v Základní škola V Sadech v Havlíčkově Brodě mají letos tři třídy prvňáčků. Pro jednodušší orientaci jsou na dveřích obrázky, aby děti svoji třídu lépe našly.

Mimo obrázku je i na dveřích jméno třídní učitelky a vychovatelky. 1. A má obrázek Kašpárka, třídní učitelkou je Petra Dušátková a vychovatelkou Jana Mišurová. Do třídy bude chodit 21 prvňáčků: deset dívek a jedenáct chlapců. 1. B – Ferda Mravenec, třídní učitelka Radka Pecková a vychovatelka Ilona Krejčová. Ve třídě je celkem dvacet prvňáčků: deset dívek a deset chlapců. Třída 1. C – Delfín, třídní učitelka Vlasta Vencová a vychovatelka Simona Neprašová. Celkem 17 žáků: pět dívek a dvanáct chlapců.
Nejprve se samozřejmě všichni malí školáčci s rodiči i prarodiči podívali do svých tříd, kde je uvítaly jejich paní učitelky. Prvňáčci dostali různé dárky od Kraje Vysočina a firmy BOVYS a také obdrželi medaili. Na jedné straně je prvňáčkovo jméno a příjmení, na druhé straně obrázek třídy: 1. A – Kašpárek, 1. B – Ferda Mravenec a 1. C – Delfín. Po první školní hodině se všichni i s doprovodem maminek, tatínků, starších sourozenců, babiček a dědečků přemístili do tělocvičny na hodně očekávané „čepicování“, které se provádí ve škole už více než 15 let. Každý prvňáček dostal od ředitelky školy Mileny Honsové kšiltovku s emblémem školy – veverkou. Děti i hosty pozdravil také místostarosta Havlíčkova Brodu Libor Honzárek, který každému školáčkovi předal za město malý dárek. A na závěr nechybělo ani fotografování pro upomínku na první školní den.

  • Facebook
  • Twitter