Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Slavic trio vystoupí ve foyeru divadla Pasáž v Třebíči

/
/
/
734 Zobrazení



V úterý 19. října se ve foyer divadla Pasáž v Třebíči uskuteční koncert klasické hudby, ve kterém se od 18.00 představí komorní soubor Slavic trio.

Soubor založili v roce 2018 tři úspěšní mladí čeští hudebníci, hobojistka Barbora Trnčíková, klarinetistka Anna Sysová a fagotista Petr Sedlák. Třebíčským posluchačům se představí s programem od německých klasicistních velikánů, přes francouzský impresionismus a neorenesanci až po českou hudbu 20. století.
V rámci spolupráce MKS Třebíč se ZUŠ vystoupí před Slavic triem předskokánek Vladimír Košák, saxofon, ze třídy učitele Václava Sobotky.
Za klavírního doprovodu Evy Vaňkové zahraje skladbu Vivace ze Sutičky pro altový saxofon a klavír od autora Libora Dřevikovského.

Vstupenky jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a také online na www.mkstrebic.cz/e-vstupenky.

  • Facebook
  • Twitter