Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Šlágr na pražské Kotlářce ovládl HB Ostrov

/
/
/
575 Zobrazení



Tak to byla óda na radost. Trojlístek havlíčkobrodských mušketýrů si ve čtvrtek 24. února večer podmanil pražskou Kotlářku, kde každý z nich strávil v dresu El Niňa několik úspěšných sezón. Tentokrát se Dmitrij Prokopcov, Tomáš Tregler, Michal Obešlo a jejich trenér Bohumil Vožický vrátili na místo činu v jiné roli. Přímý souboj o druhé místo v tabulce zkušení borci HB Ostrov zvládli na výbornou, po devadesáti minutách se radovali z hladkého vítězství v poměru 3:0.

Partie dvou posledních českých šampiónů nabrala hned od úvodní dvouhry málo očekávaný průběh. Na rozdíl od podzimní tříhodinové bitvy v havlíčkobrodské Birell Aréně, se tentokrát radovali pouze jeden tým – HB Ostrov. Cestu za sedmou extraligovou výhrou v řadě odstartoval Dmitrij Prokopcov, který přehrál domácí jedničku Jiřího Vráblíka ve třech setech. To lavičkou El Niňa viditelně otřáslo. Když v zápětí Tomáš Tregler přidal po výhře 3:1 nad Jakubem Zelinkou druhý bod HB Ostrov, zápas dostal rychlý spád. Za záchranou brzdu se snažil ve třetí dvouhře večera zatáhnout František Onderka. V pohodě hrající Michal Obešlo však svému soupeři povolil uhrát pouze jeden set. HB Ostrov Havlíčkův Brod tak po výborném výkonu porazil pražské El Niňo hladce 3:0 a v průběžné tabulce se posunul na druhé místo za dosavadního lídra české nejvyšší soutěže SKST Cheb.

První a důležitý bod pro HB Ostrov vybojoval v úvodní dvouhře Dmitrij Prokopcov po výhře nad Vráblíkem

Extraliga mužů ve stolním tenisu 2021/2022

16. kolo

SK SKK El Niňo Praha – HB Ostrov Havlíčkův Brod 0:3
Jiří VRÁBLÍK – Dmitrij PROKOPCOV 0:3 (-8, -7, -9), Jakub ZELINKA – Tomáš TREGLER 1:3 (-5, -9, 4, -3), František ONDERKA – Michal OBEŠLO 1:3 (-5, 9, -8, -8).

Kompletní informace o české extralize mužů ve stolním tenisu 2021/2022 najdete ZDE: https://stis.ping-pong.cz/tabulka/svaz-420000/rocnik-2021/soutez-4402

  • Facebook
  • Twitter