Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Skvělý Tomáš Tregler režíroval vítězství HB Ostrov nad TTC Ostrava 2016

/
/
/
447 Zobrazení



Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod zvítězili v pátečním šlágru 8. kola české extraligy nad TTC Ostrava 2016 po velkém boji 3:2 a udrželi si v průběžné tabulce první místo o skóre před SKST Cheb. Obhájci mistrovského titulu s v Ostravě představili bez Pavla Širučka, v dramatickém souboji s velkým rivalem posledních let nakonec vyválčili důležité vítězství. Dva body HB Ostrov získal skvěle hrající Tomáš Tregler, ten vítězný pak za stavu 2:2 vybojoval Tomáš Martinko.

V Ostravě se hrál skvělý stolní tenis. Vrcholem byla partie Jakuba Kleprlíka s Tomášem Treglerem, která přinesla řadu nádherných výměn. Důležitým momentem byla koncovka druhé sady, v níž havlíčkobrodský borec za stavu 9:10 odvrátil setbol soupeře a důležitý set a následně i celý zápas získal pro sebe. Po třetí dvouhře večera měl blíž k vítězství domácí tým. Alexander Valuch, který se do extraligy vrátil po jednozápasovém disciplinárním trestu, přehrál Dmitrije Prokopcova 3:0 a TTC Ostrava 2016 se ujal vedení 2:1. HB Ostrov však dokázal odpovědět. Tomáš Tregler svým druhým bodem v utkání záhy srovnal na 2:2. Rozhodnutí přinesla závěrečná dvouhře. Tomáš Martinko v pětisetové bitvě dvou vrstevníku přehrál Filipa Delinčáka a zajistil mistrovskému celku vítězství v poměru 3:2.

V závěrečném extraligovém utkání letošního roku se stolní tenisté HB Ostrov představí v domácím prostředí. Ve čtvrtek 1. prosince od 18.00 přivítají v Kulturním domě Ostrov nebezpečný Havířov.

Extraliga mužů ve stolním tenise 2022/2023

8. kolo

TTC Ostrava 2016 – HB Ostrov Havlíčkův Brod 2:3
Jakub Kleprlík – Tomáš MARTINKO 3:1 (9, -9, 6, 9), Filip Delinčák – Tomáš TREGLER 0:3 (-7, -7, -8), Alexander Valuch – Dmitrij PROKOPCOV 3:0 (4, 8, 5), Jakub Kleprlík – Tomáš TREGLER 0:3 (-7, -10, -8), Filip Delinčák – Tomáš MARTINKO 2:3 (-5, 9, -3, 8, -8).

  • Facebook
  • Twitter