Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Skupina Jamaron zavítá do Havlíčkova Brodu

/
/
/
220 Zobrazení



Klub Oko v Havlíčkově Brodě pořádá v sobotu 2. března od 20.00 koncert české rockové skupiny Jamaron v rámci 10 ½ LET TOUR. Hudební skupinu založili v roce 2013 sourozenci Jakub, Marie a Ondřej Dostálovi, proto tedy JaMarOn.

Součástí pětičlenné sestavy je bubeník Václav Hejda a na basu hrál až do tragické nehody 6. září 2023 Filip Karlík. První koncert se datuje k 22. 11. 2013, což je zároveň oficiální den vzniku kapely. Za roky svého fungování vydala skupina Jamaron Demo EP V Obraze a tři studiová alba: Nahá, Doma a Generace. Sestava Jamaron: Marie Dostálová — zpěv, (saxofon), Jakub Dostál — zpěv, elektrická sólová kytara, Ondřej Dostál — zpěv, elektrická kytara, akustická kytara, Filip Karlík — baskytara a Václav Hejda — bicí.

„Filip hraje pomyslně s námi v podobě záznamů basových linek, které on sám v minulosti nahrál,“ uvedl Václav Hejda. Fanoušci Jamaron si určitě vzpomenou na koncert v Havlíčkově Brodě v KD Ostrov v pátek 18. března 2022. Tehdy byli předkapelou skupiny Wohnout. V klubu Oko bude hostem Jamaronu kapela KluciZND.

„Harmonogram v 19.30 otevření klubu, ve 20.00 předkapela KluciZND a ve 21.00 Jamaron,“ doplnil Jakub Baloun, odpovědný zástupce a dramaturg klubu Oko.

  • Facebook
  • Twitter