Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Školáci v Jihlavě soutěžili o titul Silák roku

/
/
/
243 Zobrazení



V Jihlavě se už po 22. uskutečnil Silák roku, v tělocvičnách Základních škol O. Březiny a Demlova zaplnili nadějní sportovci, 174 dětí z druhého stupně ze 14 základních škol mezi sebou soupeřilo v pěti disciplínách.

O titul Siláka roku bojovalo 86 dívek a 88 chlapců soutěžilo v disciplínách – sklapovačky, kliky, skok do dálky, hod medicimbalem a přítahy na hrazdě. Z každé kategorie – 6., 7., 8. a 9. třída – byli vybráni čtyři nejlepší chlapci a čtyři nejlepší dívky. Za svoje výkony dostali kromě medailí a diplomů i hodnotné ceny.

Součástí vyhlášení Siláka roku bylo i ocenění absolutních vítězů – nejlepší dívka a nejlepší chlapec. Absolutní vítězkou Siláka roku 2024 se stala Anežka Obrdlíková z gymnázia Ad Fontes a absolutním vítězem byl vyhlášen Adam Anděl ze ZŠ Seifertova. Oba si kromě věcných darů odnesli také poukázku na vyhlídkový let nad Jihlavou.

Součástí akce Silák roku byl i basketbalový turnaj, ze kterého vyšlo jako vítěz družstvo ze Základní školy O. Březiny.

22. ročník Siláka roku pořádala tradičně Městská policie Jihlava za pomoci studentů ze Střední školy veřejnoprávní Trivis s podporou sponzorů ICOM transport a AIR Jihlava – servise.  Akci podpořilo statutární město Jihlava a Zdravé město Jihlava.

  • Facebook
  • Twitter