Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Skinny Molly v brodském Oku zanechal nezapomenutelný zážitek

/
/
/
1566 Zobrazení



Projekt Petra Kletečky Golden eye.hb nabídl v Havlíčkově Brodě čtyři koncerty, vyvrcholil v pátek 2. listopadu, kdy vystoupila nejprve kapela Pumpa a po ní očekávaný host večera, americká skupina Skinny Molly.

Hudební nadšence nabudily na poslední koncert už předchozí hudební akce Miloše Meiera, Michala Prokopa s kapelou Framus Five a Supergroup.cz. Začátek patřil v pátek plzeňské skupině Pumpa, která ve velkém stylu odstartovala nezapomenutelný večer s hostem Pavlem Marcelem. Po nich přišla na pódium americká partička Skinny Molly ve složení: Mike Estes – kytara a zpěv, Jay Johnson – kytara, Luke Bradshaw – basa, Kyle Law – bicí.
Formaci doplnil na velkou část koncertu Pavel Marcel. Vystoupení Skinny Molly nenechalo v hledišti nikoho chladným a tak byla výborná atmosféra v Klubu OKO. „ Skinny Molly ve 106 minutách dokázali, že výrok o Nashwillu jako kolébce jižanského rocku není prázdnou floskulí. Pokud bych měl označit jedinou skladbu jako pomyslný vrchol celého podzimního seriálu, pak přídavek Free Bird,“ uvedl Petr Kletečka.
Oficiálně byla skladba Free Bird vydaná v roce 1974. Rozhlasová stanice BBC radio 2 tuto skladbu vyhlásila za nejlepší rockovou skladbu, kterou podle jejího hodnocení předstihla jen Stairway to Heaven od Led Zeppelin. Z důvodu onemocnění jednoho člena byla nucena zrušit kapela Traffic Jam vystoupení na after party. Tak nakonec závěr večera patřil skupině BASS. Všichni ocenili výborné ozvučení.

  • Facebook
  • Twitter