Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Situace v dopravě na Vysočině se postupně lepší, policisté ale stále hlásí havárie

/
/
/
337 Zobrazení



Od páté hodiny ranní ve čtvrtek 2. února přijali policisté do desáté hodiny dopolední na integrovaném operačním středisku oznámení o třinácti dopravních nehodách. Situace v dopravě se oproti noci a ránu lepší, stále ale policisté vyzývají řidiče k opatrnosti.

„Aktuálně zasahujeme u dopravní nehody na křižovatce Znojemské a Brtnické ulice v Jihlavě, ke se střetla dvě vozidla. Při dopravní nehodě došlo ke zranění jedné osoby. Provoz v místě nehody řídí policisté. Další dopravní nehoda je v Pelhřimovské ulici v místě sjezdu z jihlavského obchvatu, kde se střetla tři osobní vozidla. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob.
V současné chvíli nemáme hlášené výrazné komplikace se sjízdností silnic v Kraji Vysočina, ale i nadále je nutné dbát zvýšené opatrnosti a aktuálnímu počasí přizpůsobit styl a rychlost jízdy,“ popsala stav dopravy ve čtvrtek dopoledne policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Aktualizace 11:45
Další dopravní nehoda se stala v 11.00 na silnici  II/130 mezi Novou Vsí u Leštiny a Leštinou u Světlé na Havlíčkobrodsku. „Havarovalo zde osobní vozidlo, které se převrátilo do příkopu, Při nehodě se zranil řidič. Na místě zasahují všechny složky IZS. V současné době je tato komunikace z důvodu zásahu složek IZS neprůjezdná,“ doplnila před polednem Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Aktualizace 12.45

Úvodní ilustrační foto: archiv Vysočina-news.cz

  • Facebook
  • Twitter