Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Silnici mezi Obrataní a Táborem zablokovala nehoda nákladního auta

/
/
/
942 Zobrazení



Okolo třetí hodiny ranní se stala na silnici u Obrataně havárie nákladního auta, při které se zranil řidič. Na místě zasahují také profesionální hasiči z Pacova.

„Po nezbytném ošetření na místě události převezli zdravotníci řidiče sanitním vozem k dalšímu ošetření do nemocnice v Táboře. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Zásah na místě stále probíhá. Příčinu a veškeré okolnosti dopravní nehody vyšetřují policisté,“ popsala nehodu Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

V době mezi šestou a osmou hodinou ráno přijali policisté na Vysočině oznámení celkem o čtrnácti dopravních nehodách a několik oznámení týkajících se komplikací na komunikacích, zejména zhoršené sjízdnosti.

„Na dálnici na 127. kilometru ve směru na Brno došlo před pátou hodinou ráno k havárii osobního vozu. Kolem půl sedmé se stala v tomto úseku dopravní nehoda s účastí tří vozidel. Jedna osoba byla zraněna a na ošetření transportována do nemocnice. V současné době probíhají veškerá opatření za účelem co nejrychlejšího zprůjezdnění dálnice.
Po sedmé hodině ráno jsme přijali oznámení o střetu voza s vlakem u obce Vesce u Moravských Budějovic. Ke zranění osob nedošlo,“ doplnila policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že silnice na Vysočině jsou pokryté sněhem a na mnoha místech zledovatělé, je nutné dbát při jízdě zvýšené opatrnosti. „Je nutné, aby řidiči zejména přizpůsobili jízdu stavu a povaze vozovky, adekvátně snížili rychlost jízdy, věnovali se plně řízení a dodržovali bezpečnostní vzdálenost mezi vozidly,“ dodala policejní mluvčí. Podle jejích slov byl po osmé hodině ranní úsek s opatrností průjezdný, kolona, která zde vznikla, se rozjížděla.

  • Facebook
  • Twitter