Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Selfcontrol se vrací na pódium

/
/
/
973 Zobrazení



Havlíčkobrodská skupina Selfcontrol vznikla v roce 2005, po několika personálních změnách se ustálila a hrála ve složení: Gabriela Strašilová – kytara, Tomáš Bittermann – baskytara, Jiří Kutlvašr – zpěv, a Radek Prostřední – bicí. Nyní plánuje návrat na pódia.

Počátkem roku 2008 natočila CD pod názvem Toxique, na kterém je osm skladeb, ale tímto rokem Selfcontrol skončila svoji činnost. „My jsme se v podstatě po deseti letech dali zase dohromady téměř v původním složení. Důvodem přestávky byl náš pobyt v zahraničí. Já tři roky, Tomáš sedm let. Letos jsme nahráli čtyři skladby ve studiu Abrecords,“ uvedl Radek Prostřední. Názvy nových čtyř skladeb: 10 let, Dreamer, Don’t stop it a Na cestě, poslechnout si je mohou zájemci zde.

Tomáš Bittermann

Kdo byl v klubu Oko v sobotu 15. prosince měl možnost se seznámit s kapelou Selfcontrol hrající ve složení: Radek Prostřední – bicí, Jiří Kutlvašr – kytara a zpěv, Tomáš Bittermann – basová kytara a zpěv, Jonatan Schneider – kytara a zpěv blíže. „Naše plány na rok 2019? Chtěli bychom nahrát novou píseň a natočit k ní klip. Odehrát nějaké koncerty a hlavně se tím i nadále bavit. Stále nás baví se scházet ve zkušebně a tvořit,“ prozradil Radek Prostřední.

  • Facebook
  • Twitter