Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sedmnáctiletého mladíka hledají středočeští policisté, mohl by být i na Vysočině

/
/
/
596 Zobrazení



Od února letošního roku středočeští kriminalisté pátrají po sedmnáctiletém mladíkovi, který se vyhýbá trestnímu stíhání.  Z výchovného ústavu odešel 8. února 2018 a do současné doby se nevrátil, ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Mohl by se pohybovat i na Vysočině.

„V dubnu letošního roku se k pátrání po pobytu hledaného připojil Okresní soud v Písku. Začátkem června pak na něj vydal okresní soud v Příbrami příkaz k zatčení pro provinění maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a neoprávněné užívání cizí věci. Hledaný muž ví o tom, že je osobou v celostátním pátrání a záměrně se před orgány činnými v trestním řízení skrývá a mění své kontakty, aby se tak vyhnul trestnímu stíhání,“ popsala Veronika Čermáková, tisková mluvčí Policie ČR Benešov.

Hledaný mladík, archiv Policie ČR

Jak dále sdělila, z výsledků šetření se kriminalistům podařilo zjistit informace, že by se muž měl v současné době živit jako pastevec koní u soukromého zemědělce nebo farmáře na Vysočině nebo v Jihomoravském kraji. Vyhledává krátkodobé brigády s ubytováním.
„Hledaný je střední postavy, vysoký 170–180 cm, má hnědé krátké rovné středně husté vlasy a modré oči. Je dost pravděpodobné, že se pokusí změnit svůj vzhled tím, že si oholí vlasy, anebo že si nechá narůst vousy.
Vzhledem k tomu, že se doposud hledaného muže nepodařilo vypátrat, obracejí se kriminalisté na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Veškeré poznatky k hledanému, zejména k místu jeho výskytu či pobytu, přijme jakákoliv policejní služebna, případně je můžete telefonicky sdělit přímo příbramským kriminalistům na telefonním čísle 974 879 268 (313), mobilní telefon – 601 323 231, anebo prostřednictvím tísňové linky 158,“ dodala Veronika Čermáková.

  • Facebook
  • Twitter