Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sedmnácté vítězství stolních tenistů HB Ostrov v řadě!

/
/
/
622 Zobrazení



Předposlední, sedmnácté kolo základní části české extraligy mužů ve stolním tenisu přineslo pár hodně zajímavých utkání. V jednom z nich HB Ostrov Havlíčkův Brod zvítězil nad Sokolem PP Hradec Králové 2 bez větších problémů 3:1. Svěřenci trenéra Bohumila Vožického tak natáhli sérii vítězných zápasů na sedmnáct a stále vévodí extraligové tabulce bez ztráty jediného bodu.

Úvodní dvouhra byla zcela v režii Tomáše Treglera, který přehrál Jana Mokrejše jasně ve třech setech. Následující duel byl daleko vyrovnanější, i když to zpočátku tak nevypadalo. Dmitrij Prokopcov totiž v souboji s Vlastimilem Bubnem vyhrál hladce dvě sady. Jenže šikovný královéhradecký „leváček“ postupně srovnal krok a dotáhl zápas do pátého setu. V rozhodujícím dějství dokonce vedl 5:1 a 7:4, ale v dramatické koncovce se radoval zkušený Prokopcov. Hosté snížili, když na trojce „schovaný“ Jakub Crha vyhrál 3:0 nad Radkem Skálou. Sedmnácté vítězství favorizovaného HB Ostrov v řadě pak zpečetil svým druhým bodem v utkání Tomáš Tregler. I k výhře nad Vlastimilem Bubnem mu stačily jen tři sety.

Dva body favorizovaného HB Ostrov Havlíčkův Brod získal výborně hrající tomáš Tregler

Příští pátek 19. března čeká HB Ostrov závěrečný a zřejmě i nejtěžší zápas základní části soutěže. Představí se v Ostravě v souboji s týmem Petra Korbela TTC ENFIREEX Ostrava.

Extraliga mužů ve stolním tenisu
17. kolo
HB Ostrov Havlíčkův Brod – Sokol PP Hradec Králové 2 3:1
Tomáš TREGLER – Jan Mokrejš 3:0 (5, 6, 4), Dmitrij PROKOPCOV – Vlastimil Buben 3:2 (6, 4, -6, -8, 13), Radek SKÁLA – Jakub Crha 0:3 (-6, -13, -8), Tomáš TREGLER – Vlastimil Buben 3:0 (4, 10, 7).

  • Facebook
  • Twitter