Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ruce coby příběh života jsou k vidění v novoměstské nemocnici

/
/
/
293 Zobrazení



Ruce jsou portrétem člověka. A to zejména těch lidí, kteří toho ve svém životě hodně prožili. Právě toto téma zvolil žďárský fotograf Milan Šustr, když před několika lety začal s fotografováním obyvatel Domova seniorů Mitrov. Rozhodl se nafotit jejich ruce – ruce s příběhem.

„Ruce dokáží odvyprávět celý příběh člověka. A ruce seniorů, zvláště těch, s nimiž se život právě nemazlil, by mohly vyprávět spoustu příběhů,“ vysvětluje Milan Šustr.
Snímky nafotografované v Domově seniorů Mitrov si nyní mohou prohlédnout i zaměstnanci a návštěvníci Nemocnice Nové Město na Moravě. Nově nainstalovaná výstava ve foyer pavilonu chirurgických oborů bude k vidění až do konce srpna. „Na fotografiích jsou hlavně ruce seniorů při nejrůznějších aktivitách. Ale nejsou tam jen ruce pracující, ale také ruce odpočívající nebo ruce hladící,“ dodává žďárský fotograf, kterého těší každá možnost zachytit zajímavé a emocionální momenty nejrůznějších skupin lidí.

  • Facebook
  • Twitter