Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

rn Prodej šátků vynesl v Jihlavě přes padesát tisícrn n

/
/
/
404 Zobrazení



rn

Šátky mohli dávat lidé zhruba dva měsíce na sběrné místo v jihlavské nemocnici na informačním centru jihlavské nemocnice a do nákupního centra Citypark do obchodu Marks and Spencer. Sešly se stovky kousků, které doplnily šátky známých osobností. Svůj šátek věnovaly zpěvačky Naďa Urbánková, herci Horáckého divadla, nebo moderátor Jan Pokorný. Ve středu 29. listopadu je prodávaly celý den v nákupním centru Citypark sestřičky právě z onkologického oddělení. Kromě šátků se na místě prodávaly také hrníčky. Podepsali a věnovali je Karel Gott, Aneta Langerová, Michal David a další osobnosti.

Za celý den se prodaly šátky za 21 174 korun, nákupní centrum Citypark se rozhodlo podpořit akci dalšími třiceti tisíci, které přidá k výtěžku. Peníze se použijí na nákup pomůcek pro pacienty onkologického oddělení.

Moc děkujeme všem, kteří šátek dali, i těm, kteří je nakoupili. Velký dík patří sestřičkám, které ve svém volnu přišly prodávat šátky. Děkujeme také VIP osobnostem, které neváhaly, a mnohdy se svými kousky šly samy na poštu a odesílaly je pro dobrou věc.  V neposlední řadě chceme poděkovat nákupnímu centru Citypark za opětovnou podporu. Letos se Šátkový veletrh konal již potřetí.

rn n

  • Facebook
  • Twitter