Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

rn Druhý díl těžkého jarního startu FC Vysočina na stadiónu Plzněrn n

/
/
/
355 Zobrazení



rn

Plzeň se čtrnáctibodovým náskokem kráčí za mistrovským titulem, o nějž ji může připravit jen série nečekaných zaváhání. O jedno takové bude v pondělí bojovat Jihlava, které na západ Čech přijede povzbuzena velmi cennou výhrou nad Slavií a vědomím, že proti Viktorii může jedině získat. Navíc už v minulosti ve Štruncových sadech dokázala neprohrát, když si připsala remízy v listopadu 2005 a v dubnu 2014. Tři následná představení FCV na plzeňské půdě skončily shodně porážkou 2:0. I díky nim Vysočina čeká pět duelů na jakýkoli bodový zisk z utkání proti Plzni.

S jakou taktikou a očekáváními do Plzně pojede jihlavský tým? Co k pondělnímu utkání řekl asistent trenéra Michal Šmarda? „Před námi na další velmi těžký soupeř. Ligový lídr, který je povzbuzen postupem do osmifinále Evropské ligy a který navíc bude hrát na svém stadiónu. Na utkání se velmi poctivě připravujeme a viděli jsme několik zápasů Viktorie. Víme, že bude velmi důležité, abychom chytili začátek zápasu a prezentovali se odvážnou a aktivní hrou.“

Očekáváte, že trenér Vrba po náročné sérii ligových a pohárových duelů změní sestavu? „Předpokládáme, že k některým změnám může dojít. Plzeň má velmi kvalitní kádr. Jistá je pouze absence vyžluceného ofenzivního záložníka Koláře. Případné korekce sestavy však nic nezmění na způsobu plzeňské hry,“ doplnil Michal Šmarda.

rn n

  • Facebook
  • Twitter