Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Řidič s téměř třemi promile ujel na Jihlavsku od nehody

/
/
/
580 Zobrazení



V pondělí 13. srpna dopoledne kolem půl desáté přijali policisté oznámení o dopravní nehodě, která se stala na místní komunikaci vedoucí od hlavní silnice II/353 k poště v Jamném na Jihlavsku.

„Oznamovatelka policistům sdělila, že jí řidič nezjištěného vozu poškodil zaparkované osobní auto Mercedes Benz a z místa události odjel, aniž by poškození oznámil. Policistům se řidiče i s vozem podařilo vypátrat v Rybném.
Řidič nákladního motorového vozu Renault Kerax začal couvat ve směru od hlavní komunikace k poště a při tomto úkonu neponechal dostatečný boční odstup od zaparkovaného osobního vozu Mercedes Benz a došlo ke střetu. Po něm z místa události odjel, aniž by celou událost nahlásil. Hmotná škoda na zaparkovaném vozidle byla odhadnuta na 20 000 korun,“ popsala událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině s tím, že policisté vyzvali řidiče k předložení dokladů potřebných pro provoz a řízení vozidla a poté také k provedení dechové zkoušky. „Její výsledek byl pozitivní – 2,70 promile alkoholu v dechu, Pozitivní výsledky měly také opakované dechové zkoušky – 2,90 a 2,70 promile alkoholu v dechu. Policisté třiapadesátiletému řidič zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu další jízdu. Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodala Dana Čírtková.

  • Facebook
  • Twitter