Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Řidič na Žďársku nezvládl v sobotu traktor s vlekem pšenice a havaroval

/
/
/
310 Zobrazení



Policisté vyjeli v sobotu 19. srpna odpoledne po čtrnácté hodině k dopravní nehodě osmnáctiletého řidiče traktoru s návěsem, který projížděl se šestnácti tunami pšenice po silnici I/19 ze směru od Olešné na Žďársku a Divišově při průjezdu levotočivou zatáčkou v klesání nepřizpůsobil rychlost jízdy, svým schopnostem, vlastnostem vozidla a převáženého nákladu a soupravu převrátil.

„Při nehodě se poškodila kovová svodidla a vozovka, návěs narazil do střešní krytiny domu a poškodil ji. Při převrácení se vysypala značná část převážené pšenice na fasádu a kovové vstupní dveře do dílny přiléhající k domu, které se vyvrátily. Protože za dveřmi stála bruska kotoučových pil, tak tlakem pšenice byla povalena na přední kapotu vozu Hyundai, stojícího v dílně,“ popsala následky havárie Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Při dopravní nehodě se nikdo nezranil. „U řidiče traktoru policisté vyloučili dechovou zkoušku alkohol. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na traktoru, vleku, převážené pšenici a domu v celkové výši 170 000 korun. Dopravní nehodu zadokumentovali policisté z dopravního inspektorátu Žďár nad Sázavou,“ dodala tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter