Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Řidič na Jihlavsku ohrozil řidiče v protisměru, od nehody ujel

/
/
/
535 Zobrazení



Policisté na Jihlavsku zasahovali v pátek 5. dubna kolem půl sedmé ráno na silnici I/38 na Jihlavsku u dopravní nehody. Neznámý řidič ohrozil protijedoucí auto, jeho řidič ve snaze vyhnout se srážce havaroval a lehce se zranil.

„Podle šetření okolností dopravní nehody policisté zjistili, že dosud nezjištěný řidič v nezjištěném voze při předjíždění nezjištěného nákladního auta jedoucího ve směru od Znojma na Jihlavu ohrozil protijedoucí vozidlo Hyundai. Jeho řidič jel ve směru od Jihlavy na Znojmo a při pokusu o zabránění čelnímu střetu dostal při vyhýbání smyk, vjel vpravo mimo komunikaci, kde se auto převrátilo přes střechu a následně vyjelo zpět na vozovku.
Nezjištěný řidič na místě nezastavil a z místa nehody odjel. Ke střetu vozidel nedošlo. Při havárii se lehce zranil řidič osobního vozu, kterého zdravotníci převezli do Nemocnice Jihlava k dalšímu vyšetření,“ přiblížila Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na voze Hyundai ve výši zhruba 150 000 korun. Policisté u řidiče dechovou zkouškou vyloučili požití alkoholu. Věc dopravní nehody je v šetření policistů z dopravního inspektorátu Jihlava.

Úvodní foto: Místa havárie na Jihlavsku, archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter