Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Řidič havaroval na Pelhřimovsku pod vlivem alkoholu

/
/
/
277 Zobrazení



V neděli 10. září vyjížděli policisté z Pelhřimova po třetí hodině ranní k nehodě, při které havaroval v Pelhřimově řidič po vlivem alkoholu, přišel o řidičský průkaz a navíc způsobil škodu přes sto padesát tisíc korun.

„Řidič jedoucí od Pelhřimova s osobním vozem Škoda chtěl odbočit vpravo směrem na Humpolec, nezvládl řízení, vyjel mimo vozovku, kde se střetl s dopravním značením a se svodidly. Poté vozidlo skončilo v silničním příkopu. Řidič i se svým spolujezdcem z místa dopravní nehody odešli.
Následně je oba vypátral v blízkém okolí policejní psovod. Při dopravní nehodě se lehce zranil spolujezdec, kterého zdravotníci ošetřili a následně převezli do pelhřimovské nemocnice. Dechová zkouška odhalila u řidiče hodnotu 1,49 promile alkoholu. Přítomnost alkoholu u řidiče potvrdila i opakovaná zkouška. Následně se řidič podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve v nemocničním zařízení. Policisté muži zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu,“ popsala policejní mluvčí Michalea Lébrová.
Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali a dál ji prověřují. Při dopravní nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za 156 tisíc korun.

Úvodní foto: Havarované auto Škoda, archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter