Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nadosah OPEN. Bystřický klub pro děti a mládež otevře dveře široké veřejnosti

/
/
/
306 Zobrazení



Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Nadosah Oblastní charity Žďár nad Sázavou pořádá první ročník akce nazvané Nadosah OPEN. Uskuteční se v pátek 15. září od 10.00 do 17.00 na Masarykově náměstí 299 v Bystřici nad Pernštejnem.


„Smyslem je otevřít dveře zařízení široké veřejnosti. Příchozí budou mít příležitost poznat tým pracovníků klubu, který prošel obměnou a dozvědět se více o samotném fungování služby,“ řekla vedoucí bystřického Nadosahu Renata Pokorná.

Pro Nadosah OPEN v klubu připravují tvořivé dílny i preventivní aktivity. Návštěvníci si vyzkoušejí třeba výrobu placek coby módního doplňku, nebo speciální brýle simulující účinky drog a alkoholu. „Z čeho máme ale největší radost je to, že součástí Nadosah OPEN bude v čase od 16.00 do 17.00 autentické vyprávění bývalého klienta Nadosahu Dana o jeho nelehké životní situaci, kterou dříve žil, ve srovnání s úspěchy v jeho životě nyní,“ uvedla vedoucí Nadosahu Renata Pokorná. Nadosah OPEN je určen pro širokou veřejnost a vstup je zdarma.

Znáš Dana? Svůj jedinečný životní příběh bude bývalý klient Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Nadosah vyprávět v pátek 15. září v bystřickém klubu na Masarykově náměstí 299, foto: Nadosah

Nadosah je místo v Bystřici nad Pernštejnem, kde mladí lidé ve věku 10 až 26 let, kteří zažívají nepříznivou životní situaci nebo jsou jí ohroženi, najdou podporu a pomoc. Zároveň tam mohou aktivně trávit svůj volný čas a zažít situace, které jinde nezažijí. Služba je Oblastní charitou Žďár nad Sázavou poskytována bezplatně.

  • Facebook
  • Twitter