Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Řidič mezi Čížovem a Vílancem dostal smyk a havaroval

/
/
/
225 Zobrazení



V úterý 14. listopadu před 10.00 se stala na silnici I/38 mezi Čížovem a Vílancem na Jihlavsku dopravní nehoda pětapadesátiletého řidiče vozu Opel Astra, který jel ve směru od Znojma na Jihlavu, nepřizpůsobil rychlost jízdy povaze a stavu vozovky a při průjezdu levotočivou zatáčkou dostal smyk.

„Auto nezvládl a vjel do protisměru a vlevo mimo komunikaci havaroval. Při dopravní nehodě se nikdo nezranil. Policisté u řidiče dechovou zkouškou vyloučili požití alkoholu. Na voze byly zimní pneumatiky a po nehodě bylo nepojízdné a bylo nutné ho vyprostit. Vyprošťovací a likvidační práce provedla jednotka hasičského záchranného sboru. Hmotná škoda na vozidle a svodidlech dosáhla částky 40 000 korun. Přestupek řidiče vyřešili policisté na místě dopravní nehody uložením pokuty v příkazním řízení,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Havarované vozidlo mezi Čížovem a Vílancem, archiv Policie ČR
  • Facebook
  • Twitter