Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

RC Model Show ovládne o víkendu havlíčkobrodský Ostrov

/
/
/
528 Zobrazení



V sobotu 11. a v neděli 12. června hostí Kulturní dům Ostrov v Havlíčkově Brodě zábavný projekt RC Model Show. Po oba dva dny čeká na návštěvníky doprovodný program a řada akcí.

„RC Model Show je jedinečná zábavná show s rádiově řízenými modely pro všechny co mají rádi RC modely. RC Truck show a RC tanky a vojenská technika. Na akci se předvedou dálkově ovládané nákladní automobily, tanky a vojenská technika. Součástí je modelová silnice, čerpací stanice, mosty a řada další zajímavostí, skladiště, kontejnerový terminál a další,“ přiblížil jeden pořadatelů Miroslav Zelenka.

RC školka
Návštěvníci si mohou vyzkoušet řízení trucku a projet se ze zapůjčeným kamionem na modelové silnici.

RC Dakar
Pro nadšence závodu rallye Dakar jsou na neděli připravené speciály z tohoto závodu. Součástí akce jsou také deskové hry a ukázka robotiky. Je připraven turnaj v deskových hrách o věcné ceny, vítěz vyhraje hru Dobble, nebo Výbušná koťátka. Do čtvrtého místa vyhrají účastníci knihy.

Pro návštěvníky připravili pořadatelé workshopy, kostičkový koutek se stavebnicí SEVA a drobné dárky.

Více informací na: www.rcmodelshow.cz.

  • Facebook
  • Twitter