Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

První projekce v jihlavském letním kině v sobotu 5. června

/
/
/
879 Zobrazení



Jihlava připravuje program letních promítání na celou plochu plátna Letního kina Heulos. Pro diváky jsou připravené většinou české filmy, například Ženy v běhu, Teorie tygra, Vlastníci či Šarlatán. Promítat se bude většinou v sobotu každý týden po celé léto až do 11. září.

Filmy se budou v Letním kině Heulos promítat na plochu o velikosti 28 x 11 metrů. Na celé plátno se takto naposledy promítalo v 80. letech minulého století. Symbolické vstupné bude na jednotlivé projekce 50 Kč a lze je koupit také online.
Pro aktuální upozornění, změny v programu či pozvánky na další akce doporučujeme také sledovat facebookovou stránku Letní kino Heulos.
„Při promítání bude samozřejmě nutné dodržovat veškerá aktuální vládní protiepidemická opatření. V tuto chvíli je to povinnost mít při vstupu i promítání ústa zakrytá respirátorem nebo se prokázat sedm dní starým PCR testem, 72 hodin starým antigenním testem, případně potvrzením o očkování nebo prodělání nemoci Covid-19 v posledních maximálně 180 dnech. Při vstupu bude také všem návštěvníkům změřena teplota. Předpokládáme však, že se opatření během léta zmírní,“ uvedla primátorka města Karolína Koubová.
V areálu bude možné zakoupit drobné občerstvení i respirátory. Speciální techniku pro velkoformátové promítání zajistila společnost D-cinema, s. r. o. Pořadatelem promítání je statutární město Jihlava.
Vstupy do areálu budou dva – ve směru od kostela sv. Jakuba Většího a od Zoologické zahrady Jihlava, jejich umístění lze najít v mapce ke stažení níže. V areálu hlediště letního kina se navíc stále opravuje levá část. Oprava by měla probíhat ještě během června. „Stavební práce samozřejmě nebudou probíhat při promítání, místa na sezení je mimo staveniště dostatek.

Kompletní program

  • Facebook
  • Twitter