Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

První koncert v klubu Oko po covidu

/
/
/
788 Zobrazení



Na pátek 3. září asi budou vzpomínat návštěvníci klubu Oko v Havlíčkově Brodě. Po kulturním půstu začínají hody. Příznivci skupiny Red Nose přišli na koncert určitě natěšení.

„Pozvali jsme na koncert skupinu z Hradce Králové Vyhoukaná Sowa. S členy se známe od roku 1994, když jsme se utkali na hudební soutěži Rock east Bohemia. Musím přiznat, že tenkrát nás porazili. V porotě zasedal Petr Janda ze skupiny Olympic a bubeník kapely Kabát Radek Hurčík zvaný Hurvajs,” uvedl Pavel Šimon z RED NOSE. Královehradecká skupina Vyhoukaná Sowa byla založena v roce 1993 a hraje v obsazení: Pavel Průša – kytara, zpěv, Pavel Vinklář – saxofony, sborový zpěv, Marek Sbirro Bernard – basa, sborový zpěv, Marek Maek Bělohlávek – kytara, zpěv a Michal Holeček – bicí.
Svým vystoupením Vyhoukaná Sowa udělala dobrý dojem na publikum a zvláště vyprávěním Pavel Průša. Po přestavbě aparatury na podium přišli očekávání členové skupiny Red Nose a začali skladbou Běžím a běžím. Příznivci skupiny si společně zazpívali staré a osvědčené: Kamina, Nechte mě bejt, Byt a klid, Tibeťan, Kamila a Lysohlávky. Přídavkem byla skladba Černoška.

Red Nosezahrála v klubu Oko ve složení : Libor Šimon – zpěv, kytara, Pavel Šimon – kytara, zpěv, Ivoš Fiklík – basskytara a Pavel Švec – bicí.

  • Facebook
  • Twitter