Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

První kolo jihlavské soutěže Vánoční putování zná vítěze

/
/
/
694 Zobrazení



Návštěvníkům facebookové stránky města Jihlavy se nejvíc líbila výzdoba v ulici Leoše Janáčka.
Soutěž Vánoční putování, ve které se mohou Jihlavané pochlubit fotografiemi vánočních výzdob v ulicích města, má motivovat i ostatní k výzdobě města. Do prvního kola soutěže se přihlásilo šest příspěvků a nejvíce hlasů získala výzdoba z ulice Leoše Janáčka.

Jihlava reaguje na současnou situaci, která si vyžádala zrušení všech kulturních akcí. Vyhlásilo soutěž, při které vyzývá Jihlavany, aby nazdobili své domy, balkony, zahrady či předzahrádky vánoční výzdobou. Soutěžící mohou vyhrát hlavní cenu v podobě exkluzivní limitované edice jihlavských batohů a navíc všem Jihlavanům nadělí krásně ozdobené město vyzývající k Vánočnímu putování.

„Děkujeme za všechny příspěvky, a přestože jich byla drtivá většina z ulice Leoše Janáčka, která opravdu stojí za zhlédnutí, tak nás zaujala i dekorace na mostě u dálničního přivaděče, protože přesně to hledáme. Vánoční atmosféru na netradičních místech, v ulicích města, před domy kreativních obyvatel, prostě vše, co ke kouzlu Vánoc patří. Ozdobte Jihlavu, vyfoťte ji a nalákejte fotografií k procházce v kouzelné jihlavské vánoční atmosféře i své sousedy,“ vyzval mluvčí města Radovan Daněk z oddělení vnějších vztahů, jehož pracovníci soutěž koordinují.

Každé kolo vyhraje ten, kdo bude mít nejvíce označení „To se mi líbí“. V dalším kole budou hlasující na sociálních sítích vybírat jednu nejkrásnější výzdobu z předchozích výherních fotografií. Pravidla soutěže společně s fotogalerií zaslaných obrázků najdete na visitjihlava.eu v rubrice Vánoční putování.

„Už se těším, až se projdu po městě a pocítím díky soutěži tu pravou vánoční atmosféru. Pouze prosíme  všechny zúčastněné, aby neničili cizí majetek a byli ohleduplní ke svým sousedům. Společně to zvládneme a společně bychom si ty Vánoce mohli i v této době udělat opravdu krásné,“ vyjádřila primátorka města Karolína Koubová.

Do prvního kola soutěže se přihlásilo šest fotografií a výhercem se stal Milan Řezníček s fotografií výzdoby v ulici Leoše Janáčka – získal 48 hlasů. Na druhém místě se s 11 hlasy umístily rovnou dvě fotografie, a to také z ulice Leoše Janáčka, jedna zachycovala v dřevěném provedení známého sněhuláka Olafa z filmu Ledové království, druhá nazdobený vánoční strom.

Další kolo zase ve středu a pak v sobotu
Soutěž probíhá od konce listopadu na facebookovém profilu Město Jihlava, a to dvakrát týdně až do vánočních svátků. Vždy každou sobotu a středu je na zmíněné stránce zveřejněn soutěžní příspěvek s aktuální výhrou, do jehož komentářů budou soutěžící moci zveřejňovat fotografie své výzdoby a zapojit se tak do soutěže.

  • Facebook
  • Twitter