Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Příští týden vyhlásí nejlepší podnikatele Kraje Vysočina

/
/
/
625 Zobrazení



Ve středu 12. října budou vyhlášeni krajští vítězové 17. ročníku podnikatelských soutěží Firma roku a Živnostník roku. Deset nejúspěšnějších firem a deset nejúspěšnějších živnostníků regionu bude bojovat o přízeň odborné poroty, získání titulu a postup do celorepublikového kola. Slavnostní vyhlášení regionálních vítězů na Vysočině se koná v hotelu Fabrika v Humpolci od 17.00.

Firmou roku Kraje Vysočina se vloni stala společnost PLEAS, která vyrábí denní a noční prádlo pro muže a ženy. Titul Živnostník roku Kraje Vysočina si odnesl angličtinář Bronislav Sobotka. Letos se v krajském klání utkají společnost DISPERGA zabývající se výrobou diamantových brusných nástrojů, firma GEONOVA poskytující komplexní geodetické práce, nebo společnost OPTIKON výrobce a vývojář pasivních a aktivních optoelektronických prvků a zařízení. Mezi živnostníky se můžeme těšit třeba na trenérku mozku Evu Fruhwirtovou, na Ludmilu Pospíšilovou provozující biofarmu nebo na včelaře Petra Špačka.

Vítězové krajského kola postupují do celorepublikového finále, které proběhne 8. prosince v Praze na Žofíně. V rámci finálového večera budou oceněni také celorepublikoví vítězové doprovodných kategorií.

Úvodní ilustrační foto: První místo Živnostník roku 2021

  • Facebook
  • Twitter