Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Přijďte v Brodě debatovat o současném Rusku nebo o roce 1938

/
/
/
3794 Zobrazení



Letní žurnalistická škola Karla Havlíčka Borovského pokračuje druhým dnem. Veřejnost během něj může navštívit dvě debaty – první se bude týkat současného Ruska, druhá událostí roku 1938 ve střední Evropě.

V úterní odpolední debatě se setkají rusista Marek Příhoda z Ústavu východoevropských studií FF UK a politolog Alexandr Morozov. Oba jsou z Akademického centra Borise Němcova pro výzkum Ruska, které sdružuje odborníky a organizuje veřejné semináře a konference. Tématem diskuse bude současné Rusko.

Večer pak návštěvníci můžou navštívit debatu o nejdůležitějších událostech roku 1938 ve střední Evropě. Diskutovat budou rakouská historička Hildegard Schmollerová a historik Jiří Pernes.

Přednášky se odehrají v divadelním sále AZ Centra (vchod z parku). Jsou otevřeny veřejnosti. Odpolední začíná v 15.30, večerní v 19.00. Vstup je volný.

  • Facebook
  • Twitter