Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Při havárii mezi Větrným Jeníkovem a Bílým Kamenem se zranili dva účastníci

/
/
/
655 Zobrazení



Okolo čtrnácté hodiny došlo na silnici II/523 mezi Větrným Jeníkovem a Bílým Kamenem na Jihlavsku k dopravní nehodě. Podle informací policistů vyjel dvaasedmdesátiletý řidič osobního vozu Hyundai Lantra z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde čelně narazil do protijedoucího autobusu.

„Při nehodě se řidič osobního vozu těžce zranil a musel být letecky transportován do nemocnice v Brně. Zranění utrpěla také jeho spolujedoucí, kterou převezli záchranáři do jihlavské nemocnice. V autobuse cestovalo v době nehody 14 cestujících. Nikdo z nich nebyl zraněn.
U řidiče autobusu provedli policisté na místě nehody dechovou zkoušku s negativním výsledkem. U řidiče osobního vozu bude cestou operačního důstojníka zajištěný odběr krve ve zdravotnickém zařízení,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Místo dopravní nehody bylo v době havárie průjezdné kyvadlově. Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému Kraje Vysočina. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření policistů z dopravního inspektorátu Jihlava.

Úvodní ilustrační foto: archiv Vysočina-news.cz

  • Facebook
  • Twitter