Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Poznáte muže na fotografiích? Volejte 158 a pomozte policistům v pátrání

/
/
/
577 Zobrazení



Jihlavští policisté se obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pachateli, který odcizil peněženku muže v Jihlavě, zneužil jeho platební kartu a pokusil se o platbu prostřednictvím internetu. Policisté potřebují zjistit totožnost muže z fotografie.

„Ke spáchání činu došlo v pondělí 22. února v obchodním domě v ulici Romana Havelky v Jihlavě, kde před pátou hodinou odpoledne přišel o svoji peněženku muž, když mu vypadla z kapsy na zem, čehož si nevšiml. Ztrátu peněženky zjistil až v prostoru pokladen, když chtěl zaplatit. Začal ji hledat, úspěšný ale nebyl. Peněženku totiž mezitím vzal nepoctivý nálezce a přisvojil si ji.
Kromě finanční hotovosti byla v peněžence uložena také platební karta a doklady. Následně bylo zjištěno, že se pachatel neúspěšně pokusil o registraci platební karty k platbám prostřednictvím internetu,“ přiblížila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté pátrají po totožnosti muže z fotografie, archiv Policie ČR

Policisté vyhodnotili také záznamy z kamer. „Zjistili, že se v lokalitě obchodního domu pohyboval muž, jehož totožnost by policisté v zájmu probíhajícího prověřování potřebovali zjistit a s žádostí o spolupráci se proto obracejí na veřejnost. Muž měl na sobě oblečenou bundu modré barvy a tmavé kalhoty, obuté měl černé sportovní boty s bílými pruhy.
Žádáme občany, kteří muže na fotografii poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ dodala Jana Kroutilová.

Znáte-li muže z fotografie, volejte na číslo 158, archiv Policie ČR
  • Facebook
  • Twitter