Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Poskytujeme pomoc i v nouzovém stavu, tvrdí v rodinné poradně Jimedis

/
/
/
606 Zobrazení



Pro většinu rodin s nezletilými dětmi vznikly s opatřeními vlády nové situace, na které se učí reagovat. K jejich úspěšnému zvládnutí je možné využít i nabídku rodinné poradny Jimedis, z. s., z Jihlavy, která i v období nouzového stavu pokračuje ve své činnosti, pouze využívá jiné nástroje ke komunikaci se zájemci o její služby.

„V období nouzového stavu nadále nabízíme rodinám s dětmi pomoc a podporu při řešení rozvodových/rozchodových situaci. Obrátit se na nás mohou nejen samotní rodiče, ale také děti i další příbuzní. Snažíme se minimalizovat situace, kdy o osudu rodiny a dítěte v ní rozhoduje soud – pomáhíme rodičům, aby sami nalézali řešení nejvhodnější pro jejich konkrétní dítě s jeho konkrétními potřebami. A preferujeme a podporujeme takový rodičovský přístup, který vychází z vědomí, že pro dítě jsou důležití oba rodiče, a je proto třeba nalézat taková řešení, která dítěti umožní být s oběma z nich nadále v potřebném kontaktu,“ vysvětluje Ivana Vyvážilová, vedoucí rodinné poradny Jimedis, z. s., Jihlava.

Zájemci mohou kontaktovat poradnu i v nouzovém stavu, archiv Jimedis, a. s.


Pokud potřebuje kdokoli radu z oblasti sociálně-právní ochrany dětí, může zavolat na telefonní číslo 604 297 675, volat může v pracovní dny v čase 10.00-14.00. Pracovnice poradny mohou zájemci kontaktovat také prostřednictvím e-mailu jimedis@jimedis.cz nebo na FB (kdykoliv, odpověď dostanou zhruba do 24 hodin). Pracovnice poradny se každému rády budou věnovat.

  • Facebook
  • Twitter