Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pomozte a registrujte se na Barevný běh v Českém mlýně v Jihlavě

/
/
/
274 Zobrazení



Konec léta mohou zájemci oslavit v barvách a pomoct svým pohybem lidem, kteří čekají na transplantaci kostní dřeně. Charitativní běh se v Jihlavě uskuteční v neděli 27. srpna, kdy Zdravé město Jihlava podpoří Barevný běh v Českém mlýně, začátek je v 17.00.

Výtěžek ze startovného, které činí minimálně 150 korun, poputuje na pomoc popáleným a těžce nemocným dětem, preventivní program PÁLÍ a na nábory do registrů dárců kostní dřeně. „Jde o zážitkový nezávodní běh, který je určen pro děti i dospělé. Trasy jsou tři – 300 metrů, 620 metrů nebo tři kilometry. Lze je projít nebo proběhnout. Hlavní je se hýbat a zároveň přispět na dobrou věc,“ řekla za organizátorský tým v Jihlavě Tereza Vásquez.

Startovné je možné zaplatit na místě, registrace začínají v neděli v 15.30. Běžci získají dřevěnou medaili, pytlíček barvy a startovní číslo. Startovné pro děti do 11 let je dobrovolné ovšem bez nároku na barvu a medaili.

Pro příchozí je v neděli na Českém mlýně připravena i tombola, do které ceny mimo jiné věnovalo Zdravé město Jihlava.

  • Facebook
  • Twitter