Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté zjišťují totožnost zloděje v Jihlavě, žádají o pomoc

/
/
/
432 Zobrazení



Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při prověřování případu krádeže příruční tašky, ke které došlo v Jihlavě. Majitel přišel mimo jiné o mobilní telefon a platební kartu. V zájmu prověřování by policisté potřebovali zjistit totožnost muže zachyceného na videozáznamu.

Ke krádeži došlo v sobotu 23. září kolem třetí hodiny ráno na ulici Žižkova. „V zábavním podniku si nechal majitel svoji tašku odloženou na stole, kde na chvíli zůstala bez dozoru. Situace využil pachatel a tašku vzal. Krádeží vznikla majiteli škoda přibližně za pět tisíc korun,“ popsala mluvčí policie Jana Kroutilová.

Po přijetí trestního oznámení začali policisté případ prověřovat. „Úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Policisté provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro objasnění případu. Případ prověřovali, shromažďovali a vyhodnocovali získané poznatky a také záznamy z kamer,“ doplňuje Kroutilová.

V zájmu prověřování by policisté potřebovali zjistit totožnost muže na videozáznamu a s žádostí o spolupráci se proto obracejí na veřejnost.

„Žádáme občany, kteří muže poznají, případně mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ tlumočí prosbu policie Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter