Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po Fordu Focus stříbrné barvy

/
/
/
809 Zobrazení



Jihlavští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při šetření střetu dvou vozidel, ke kterému došlo minulý týden v katastru Stáje na Jihlavsku. Při nehodě se zranili dva lidé a policisté by potřebovali informace k vozu a řidiči, který z místa odjel.

Havárie se stala ve středu 8. prosince krátce po sedmé hodině večer na silnici druhé třídy číslo 353. „Dosud neznámý řidič jel ve směru od Zhoře na Stáj, v pravotočivé zatáčce dostal s autem smyk a střetl se s protijedoucím vozem Fiat. Po nehodě řidič zastavil, následně ale z místa odjel. Ve řidič fiatu a jeho spolucestující utrpěli zranění, oba převezla zdravotnická záchranná služba na ošetření do nemocnice. Na voze Fiat vznikla škoda přibližně za 120 tisíc korun,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.
Policisté se obracejí na veřejnost kvůli zjištění totožnosti řidiče, který z místa dopravní nehody s vozem odjel. „Jednalo se zřejmě o Ford Focus staršího typu, stříbrné barvy. Po nehodě měl vůz výrazné poškození a majitel tak mohl v následující době kontaktovat jiné osoby v souvislosti s opravou automobilu, případně mohl někdo pohyb či výskyt poškozeného vozidla zaznamenat.
Žádáme tohoto řidiče, aby se policistům přihlásil na tísňové lince 158. Policisté uvítají, pokud by se přihlásila osoba, kterou řidič kontaktoval kvůli opravě vozu, který odpovídá popisu a škodě způsobené dopravní nehodou. Dále se můžou přihlásit občané, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí ke zjištění totožnosti tohoto řidiče nebo vozidla, se kterým s místa nehody odjel,“ uzavřela Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter