Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté v Jihlavě pátrají po násilnících

/
/
/
1390 Zobrazení



Jihlavští policisté se obracejí na veřejnost se žádostí o spolupráci při prověřování případu napadení muže, ke kterému došlo začátkem června v Brtnici. Potřebovali by zjistit totožnost tří mužů. Uvítají, pokud se přihlásí svědci napadení.

„V neděli 4. června krátce před druhou hodinou v noci na ulici Zámek, před vchodem do areálu zámku, došlo ke slovní rozepři mezi muži, která vyústila ve fyzické napadení poškozeného. Trojice mužů napadeného několikrát udeřila a v útoku pokračovala i poté, co upadl na zem. Napadený muž utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici,“ popsala událost policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Po přijetí oznámení začali policisté případ prověřovat. Provedli šetření, shromažďovali získané informace i poznatky, které vyhodnotili. V současné době se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti tří útočníků. „První z nich byl vysoký kolem 180 cm, silnější postavy, vlasy na krátko střižené s delším plnovousem. Oblečen byl v tmavé mikině a černých kraťasech. Druzí dva muži byli štíhlejší postavy, vysocí také kolem 180 cm, přičemž jeden z nich měl také na krátko střižené vlasy a husté vousy, oblečen byl v červené mikině a riflových kalhotách.
Žádáme občany, kteří byli svědky napadení muže a mohli by poskytnout jakékoliv informace vedoucí k trojici útočníků, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala Michaela Lébrová.

  • Facebook
  • Twitter