Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté v Jihlavě hledají svědky napadení

/
/
/
900 Zobrazení



Jihlavští policisté se obracejí na obyvatele krajského města s žádostí o spolupráci při prověřování případu fyzického napadení, ke kterému došlo v prosinci v Jihlavě. Policisté potřebují zjistit totožnost dvou mužů na fotografiích, kteří by mohli poskytnout informace k průběhu a okolnostem napadení.

„K napadení došlo v sobotu 22. prosince před půlnocí v prostoru chodníku v lokalitě mezi domy v Kollárově a Havlíčkově ulici. Dva napadení muži byli zdravotnickou záchrannou službou převezeni do nemocnice na ošetření. Po přijetí oznámení o případu vyjeli na místo policisté a provedli ihned v širokém okolí pátrání po dalších účastnících fyzického napadení, kteří po činu z místa utekli, bez kladného výsledku,“ přiblížila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Svědek, kterého hledají policisté, foto: Policie ČR

Policisté se v současné době se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti dvou mužů, kteří se v lokalitě, kde k fyzickému napadení došlo, pohybovali. „Žádáme muže na fotografiích nebo občany, kteří jednoho z mužů či oba znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Přihlásit se mohou také osoby, které fyzické napadení viděly, nebo by mohly poskytnout jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter