Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté v Brodě stále hledají svědky lednového napadení na vlakovém nádraží

/
/
/
235 Zobrazení



Havlíčkobrodští policisté se znovu obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc při vyšetřování případu napadení mužů, ke kterým došlo v lednu na vlakovém nádraží v Havlíčkově Brodě. Potřebovali by znát totožnost mladého muže z fotografie, který by mohl poskytnou důležité svědectví.

„V neděli 14. ledna krátce před druhou hodinou odpoledne došlo v prostoru nádražní haly v Havlíčkově Brodě k fyzickému napadení dvacetiletého muže, který utrpěl zranění. Policisté šetřením zjistili, že tentýž pachatel napadl stejného dne před devátou hodinou dopoledne dalšího mladého muže, ten ale po fyzickém napadení z místa odešel a napadení neoznámil,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Druhý napadený muž, archiv Policie ČR

Policisté vyšetřovali v lokalitě napadení, místo ohledali a zadokumentovali. Úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze dvou trestných činů, ublížení na zdraví a výtržnictví. Policisté zajistili a vyhodnotili kamerové záznamy. „Mladý muž, který byl napadený před devátou hodinou dopoledne, je vysoký přibližně 175 cm, ve věku 17–22 let, má krátké světle hnědé vlasy. Na sobě měl tmavou bundu a tmavé kalhoty, na nohou sportovní obuv – tmavé tenisky s bílou podrážkou značky NIKE.
Žádáme mladého muže, aby se přihlásil na tísňové lince 158 nebo přímo kontaktoval obvodní oddělení Havlíčkův Brod, telefon 974 271 651. Žádáme také občany, kteří mladého muže na fotografii poznají, aby se přihlásili na tísňovou linku,“ uzavřela Michaela Lébrová s tím, že se přihlásit mohou i další svědci napadení.

  • Facebook
  • Twitter