Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté v Brodě pátrají po totožnosti napadeného muže, žádají veřejnost o pomoc

/
/
/
202 Zobrazení



Havlíčkobrodští policisté prověřují případ napadení muže, ke kterému došlo koncem ledna na vlakovém nádraží v Havlíčkově Brodě, obracejí se na veřejnost se žádostí o spolupráci.

„V pátek 26. ledna v době od 15.45 do 16.15 došlo v prostoru nádražní haly v Nádražní ulici k fyzickému napadení dosud neznámé osoby. Policisté zjistili totožnost podezřelého muže a zajistili veškeré dostupné informace, včetně kamerových záznamů. Totožnost napadeného se ale zjistit nepodařilo, neboť tento po napadení odjel vlakem do Jihlavy, odkud dále pokračoval nejspíše ve směru na Hruškové Dvory a své napadení do současné doby neoznámil.
Policisté by v zájmu prověřování potřebovali zjistit totožnost muže zachyceného na fotografiích. Uvítají také, pokud se přihlásí svědci, kteří napadení viděli,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Lébrová.


Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Shromažďovali získané informace i poznatky a zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili.
„Žádáme muže, zachyceného na fotografiích, aby se přihlásil na tísňové lince 158 nebo přímo kontaktoval obvodní oddělení Havlíčkův Brod, telefon 974 271 651, email hb.oop.havlbrod@pcr.cz. Dále žádáme občany, kteří muže poznali a vědí, o koho se jedná, nebo byli svědky fyzického napadení, aby se přihlásili se svým svědectvím na policii,“ dodala Michaela Lébrová.

  • Facebook
  • Twitter