Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté pátrají po muži z Velkého Meziříčí

/
/
/
901 Zobrazení



Policisté v Jihlavě pátrají po čtyřiadvacetiletém muži, kterého svědci viděli naposledy ve čtvrtek 10. května v odpoledních hodinách v Jihlavě. Žije ve Velkém Meziříčí, kam se dosud nevrátil. Muž se v současné době nachází ve složité životní situaci a vznikla tak o něho obava. Policisté se proto obracejí na veřejnosti se žádostí o spolupráci.

„Pohřešovaný muž je vysoký přibližně 175 centimetrů, střední postavy. Má modré oči a světle hnědé vlasy. Na sobě měl naposledy oblečenou tmavou mikinu s potiskem, tmavé tepláky a obuté měl tenisky na šněrování,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Hledaný muž, archiv Policie ČR

Policisté prověřili zdravotnická zařízení, další příbuzné i známé muže a pátrali po něm i na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet. Do současné doby se pohřešovaného muže nalézt nepodařilo.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.
Vzhledem k aktuálnímu špatnému psychickému stavu pohřešovaného muže zároveň žádáme občany, kteří se s ním případně setkají, aby se ho sami nepokoušeli kontaktovat a obrátili se na policii,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter