Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté pátrají po dívce z Hybrálce

/
/
/
563 Zobrazení



Třináctiletá dívka odešla v neděli 25. dubna kolem desáté hodiny dopoledne z místa svého bydliště v Hybrálci. Nyní po pátrají kriminalisté, kteří se obracejí na veřejností se žádostí o spolupráci.

„Dívka je vysoká přibližně 165 centimetrů, má střední postavu, hnědé oči a hnědé rovné dlouhé vlasy. Naposledy na sobě měla oblečenou černou softshellovou bundu, rifle tmavě šedé barvy, šedé triko s vyobrazením šedého smajlíka a šedou sportovní obuv. Při sobě měla maskáčovou ledvinku,“ uvedla policejní mluvčí Stanislava Rázlová.

Pohřešovaná dívkce, archiv Policie ČR

Do současné doby se policistům pohřešovanou dívku vypátrat nepodařilo. Policisté po ní i nadále pátrají. Na základě šetření policisté zjistili, že by se dívka mohla pohybovat ve společnosti blíže neustanoveného kamaráda na území celé republiky. „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka v současné době mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ dodala Stanislava Rázlová.

Aktualizace 19.50: Dívka byla podle informací policistů po 19.00 vypátrána.

  • Facebook
  • Twitter