Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Vysočině pátrají po muži a ženě

/
/
/
1140 Zobrazení



Policisté na Vysočině žádají obyvatele Vysočiny o pomoc při pátrání po pohřešovaném muži z Jindřichohradecka a po pohřešované ženě z Pelhřimovska.

„Po osmatřicetiletém muži je vyhlášeno celostátní pátrání od roku 2017. V minulosti se opakovaně léčil ve zdravotnických zařízení v Jemnici a Jihlavě, na Jihlavsku má muž příbuzné. Je tedy možné, že by se zde mohl pohybovat. Nelze ale vyloučit, že se nachází na jiném místě České republiky. Pohřešovaný muž je vysoký přibližně 180 centimetrů, hubené postavy. Má hnědé oči a tmavé vlasy, které nosil krátce ostříhané. Na levé straně krku má tetování.
Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ vyzývá policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Devětašedesátiletá žena odešla v úterý 29. ledna kolem desáté hodiny dopoledne z místa svého bydliště v Hadině – Čejově na Humpolecku. „Do současné doby se žena do místa bydliště nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu. Žena se s ohledem na svůj zdravotní stav špatně pohybuje, působí zmateně a je dezorientovaná. Je vysoká přibližně 170 centimetrů, má štíhlou postavu, rovné středně dlouhé zrzavé vlasy a modré oči,“ doplnila policejní mluvčí Stanislava Miláčková. 
Policisté po ženě vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jejím popisem byly předány policejním hlídkám, které prověřily místa, kde by se žena mohla pohybovat. Do současné doby se však pohřešovanou ženu vypátrat nepodařilo. Policisté po ní i nadále pátrají.
„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se žena v současné době mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ dodala Stanislava Miláčková.

  • Facebook
  • Twitter