Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Třebíčsku vyšetřují havárii a žádají veřejnost o spolupráci

/
/
/
364 Zobrazení



V úterý 2. května krátce před půl desátou dopoledne se střetl osmasedmdesátiletý řidič automobilu Škoda Fabia na silnici III. třídy č. 4036 mezi Brtničkou a Opatovem na Třebíčsku s chodkyní. Žena utrpěla zranění a zdravotnickou záchrannou službou byla transportována do brněnské nemocnice.

Policisté vyloučili dechovou zkouškou u řidiče vozu požití alkoholu. U chodkyně nebylo možné zkoušku provést vzhledem k jejímu zranění, byl nařízen odběr krve. Řidič nepředložil řidičský průkaz a doklad o zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel.
„Třebíčští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při prověřování dopravní nehody, ke které došlo v katastru Opatova. Policisté žádají svědky střetu vozidla s chodkyní, aby se přihlásili na lince 158. Dále by uvítali, kdyby se přihlásil řidič pracovního stroje, který v době dopravní nehody místem projížděl,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.
Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti. Dopravní nehodu prověřují, zjišťují příčinu a veškeré související okolnosti.

Úvodní foto: Místo nehody u Opatova, archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter