Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Náměšťsku pátrají po motorkářích

/
/
/
1003 Zobrazení



Policisté se žádají obyvatele Náměšťska o spolupráci při pátrání po motorkářích, kteří jezdili na terénních strojích v národní přírodní rezervaci na Náměšťsku. Potřebovali zjistit informace k osobám na motocyklech zachycených na fotografii.

„V neděli 3. května přijali policisté v odpoledních hodinách oznámení o osobách pohybujících se na motocyklech v katastru Sedlce na Náměšťsku. Motocyklisté jezdili v lokalitě Národní přírodní rezervace Divoká Oslava a pokračovali ve směru na Vlčí Kopec v katastru Kladerub nad Oslavou.
Na místo vyjeli policisté a po motocyklistech pátrali, v lokalitě už ale nebyli.
Policisté provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro objasnění případu. Zajistili také fotografie, které pořídila náhodná osoba,“ přiblížila policejní mluvčí Jana Kroutilová.
Případ policisté šetří jako porušení zákona o ochraně přírody a krajiny, který zakazuje vjíždění motorových vozidel do národních přírodních rezervací.

„Žádáme občany, kteří by mohli poskytnout informace k osobám na fotografii, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ dodala tisková mluvčí,

  • Facebook
  • Twitter