Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Jihlavsku hledají svědky středeční nehody

/
/
/
960 Zobrazení



Ve středu 30. května se stala v 19.15 v Jihlavě v ulici Hany Kvapilové u domu číslo popisné 37 dopravní nehoda, při které se vážně zranil cyklista. Policisté hledají svědky, především nezletilou chodkyni.

Ta měla podle prvotního šetření policistů náhle vběhnout z chodníku mezi zaparkovanými auty do jízdní dráhy cyklistovi, který projížděl na kole ve směru jízdy k Mošnově ulici. „Cyklista, aby zabránil střetu, reagoval prudkým brzděním, v důsledku toho spadl na vozovku. Nezletilá chodkyně na místě nezůstala,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Při dopravní nehodě se těžce zranil cyklista, kterého převezla zdravotnická záchranná služba do zdravotnického zařízení. Policisté u cyklisty vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou.
„Policisté se touto cestou obracejí na případné svědky dopravní nehody, kteří viděli její průběh a kteří by měli informace vedoucí ke zjištění totožnosti nezletilé chodkyně, aby se obrátili na linku 158 případně na telefonní číslo dopravného inspektorátu Jihlava – 974 266 250 nebo 974 266 254,“ dodala Dana Čírtková.

  • Facebook
  • Twitter